Με κλεμμένο τζιπ που είχε αφαιρεθεί από την Αθήνα κυκλοφορούσε ένας 25χρονος επιχειρηματίας στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Ο 25χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, ένας 25χρονος καθώς έγινε αντιληπτή η \”κομπίνα\” που είχε στηθεί με πλαστές πινακίδες και πλαστά έγγραφα αγοράς του οχήματος.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς σε επιχείρηση του 25χρονου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τύπου JEEP το οποίο έφερε εμφανώς πλαστή πινακίδα, και τρεις (3) πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων, οι οποίες ήταν επίσης εμφανώς πλαστές, ενώ στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα αγοράς του ανωτέρω αυτοκινήτου, αμφιβόλου γνησιότητας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς στην οικία του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ένας (1) εκτυπωτής,
• μία (1) μονάδα σκληρού δίσκου,
• πενήντα επτά (57) έγγραφα διαφόρων τύπων,

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, προέκυψε ότι για το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, στις 16 Ιανουαρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

• Ο 25χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook