Με πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε η πρώτη μέρα του πανελλήνιου τουρνουά μπριτζ που διεξάγεται στο καφέ κήπος,( κάποια προβλήματα με την ψύξη του χώρου δυσκόλεψαν αρκετά τους αθλητές, οι διοργανωτές υποσχεθήκαν ότι όλα σήμερα θα είναι όπως πρέπει ) εντος του δημοτικού κήπου ΧανίωΝ.

Μόνο η Άννα Καλιακμανη δικαιολόγησε την φήμη της και κατάφερε να πιάσει κορυφή από την πρώτη μέρα, η αθλήτρια με τις περισσότερες επιτυχίες στην χώρα με συμπαίκτη τον Κ. Μενεγακη, το πολύπειρο Ρεθυμνιωτικο ζευγάρι αποτελούμενο από τους Αντουρακη Η. και Εφεντακη Ν. βρέθηκε στην 2η θεση, ενώ η 3η θεση που κατέλαβε το νεαρό εξ Ηρακλείου ζευγάρι της Τζιμπραγου Ν. με το Γ. Φλουρη θεωρείτε μεγάλη έκπληξη.

Μόλις στην 6η θέση βρίσκουμε την πρώτη Χανιωτικη παρουσία και αυtη είναι ο Λευτέρης .Χαλκιαδαδακης που μετα από καιρό εμφανίστηκε σε αγώνα και η θεση αυτή που κατέβαλε ανάγκασε πολλούς να του δώσουν συγχαρητήρια, ο Λευτέρης επαιξε μπριτζ υψηλού επίπεδου και έδεσε αρμονικά με την Αθηναία ασσο Έφη Σιμου που δηλώνει παρών σε όλα τα μεγάλα τουρνουα που γίνονται στα Χανια, στην 7η θέση βρέθηκε το ζευγάρι που αποτελουν ο πρόεδρος του μπριτζ Νίκος Παπαδακης με τον Ιορδανή Ακασιαδη, στην 9η θεση βρεθηκε το ζευγαρι την Μαρίας Φουντουλακη της αθλήτριας με τα τσιτωμένα μαλλιά που έχουν σχήμα αγκινάρας, ενώ ο Νίκος Παπαδακης δηλωσε πως μοιαζουν με γαρύφαλλο, και του επαναστάτη ποπολάρου του Ελληνικού μπριτζ γνωστού γιατρού Γιώργου Μαρκετακη, που εμφανώς οργισμένος δήλωσε πως έσκασε από την ζεστή και αν οι συνθήκες οι κλιματιστικές ήταν καλές η 1η θέση δεν θα του ξέφευγε ( φωτο ) , την 11η θεση κατέλαβε το ζευγάρι που αποτελούν γνωστός ο χρυσοχόος Γεώργιος Λουρακης με την πάντα κομψή δασκάλα Μαρία Δασκαλακη, οι καθηγητές φυσικής και χημείας Μ. Χαζηρακης και Μ. Μπεμλιδακης πλασαρίστηκε στην 13η θέση,

Μόλις στην 18η θέση βρέθηκε ο Βαγγελης Γεωργιακακης με το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ, παραλίγο να μην αγωνιστεί ο Βαγγελης που αγωνίστηκε με τον προ 2 μηνών αυτοδίδακτο παίκτη Μανώλη Μπικουβαρακη , μιας και μια ώρα πριν τον αγώνα τραυματίστηκε στο χέρι από ένα αρπακτικο πουλί και έχασε πολύ αίμα, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το σταματήσει, αλλά τον επηρέασε εμφανώς αγωνιστικά , λιγο πιο κατω στην 23η θεση βρέθηκε ο πολυπρωταθλητης μας Γιαννης Κατσιφαρακης εμφανώς επηρεασμένος από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε για αρκετές μέρες, ο Μανώλης Δασκαλακης αγωνίστηκε τελικά με τον ΚΙΓΚ-ΚΟΓΚ του Ελληνικου μπριτζ Αντώνη Σπανουδακη και βρέθηκε στην 25 θεση, ενώ στην 24η θεση βρέθηκε η Ελληνογερμανιδα πάντα κομψή άσσος Μαρουλα Κραμερ Χοχ που αγωνίστηκε με την γνωστή γοητευτική νομικό Αγγελική Δαριβα.

Το πιο κλου τις χθεσινής πρώτης μέρας των αγώνων αποτέλεσε το Ρεθυμνιωτικο ζευγάρι που αποτελείται από πατερά Μαθιουλακη, ο γιος είναι μολις 12 ετων και είναι ο μικρότερος αθλητής στην Ελλαδα, δεινοντας ότι μπορει να ξεκινα και από το γυμανσιο και να μας συνοδεύει μέχρι τα βαθειά γεράματα.

Σήμερα οι αγώνες ξεκινούν στις 8 μ.μ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook