Κέρδισε δίκαια τη θέση του μπροστά από τα δίχτυα της Εθνικής Ελλάδας. Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά το τέλος του EURO 2012 και λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! και μιλάει για όλα όσα ονειρεύεται αλλά και για αυτά που τον πληγώνουν.«Δεν υπάρχουν εύκολα χρήματα στο ποδόσφαιρο. Για να φτάσει κανείς ψηλά πρέπει επί σειρά ετών να κάνει θυσίες στην προσωπική του ζωή, στη διατροφή του, στους ρυθμούς του.»

«Με το σχολείο δεν είχα πολύ καλές σχέσεις και είναι κάτι που μετανιώνω. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα ήμουν προσεκτικός (...) Η ταμπέλα αγράμματος που κόλλησαν στους ποδοσφαιριστές, πριν από μερικά χρόνια, ποτέ δεν μου άρεσε.»«Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, αν τυχόν σε φλερτάρουν, το θέμα είναι να το ανέχεται ο άνθρωπος που είναι μαζί του. Με το κορίτσι μου το παλεύουμε ακόμη, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Στην αρχή είναι πιο δύσκολο...»

«Η σκέψη μου είναι προς τα έξω. Το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό είναι ένα πραγματικό παιχνίδι, σεν είσαι ποτέ με το πιστόλι στον κρόταφο...»

real.gr