Το πιο καυτό μακιγιάζ της σεζόν θυμίζει φλογερή Μεξικάνα. Ανακαλύψτε τα νέα μακράς διαρκείας ή αδιάβροχα προϊόντα ομορφιάς για να το πετύχετε. Ωστόσο δεν αρκεί να έχετε ένα άψογο μακιγιάζ πρέπει να έχει και διάρκεια… Οι κανόνες του αδιάβροχου μακιγιάζ σύμφωνα με τους ειδικούς είναι οι εξής:

Αποφύγετε το βαρύ φον ντε τεν με τις πολλές χρωστικές. Προτιμήστε συνθέσεις με πιο λεπτή υφή, που γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Οι σωστοί τόνοι είναι οι εξής: To γλυκό χρώμα της καραμέλας ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ενώ οι χάλκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για πιο σκούρα ή πολύ μαυρισμένα δέρματα.

Μιμηθείτε το αναψοκοκκινισμένο λουκ που χαρίζει ο ήλιος στα μάγουλα: Ξεκινήστε με ένα μπρονζέ ρουζ το οποίο θα απλώσετε από τα ζυγωματικά προς τους κροτάφους με ανοδική φορά. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα κόκκινο και απλώστε το μόνο στα μήλα του προσώπου. Σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα με μια μπρονζέ πούδρα στα σημεία που «πιάνει» ο ήλιος, δηλαδή, μάγουλα, μύτη, πιγούνι και μέτωπο.

Τέλος ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μια μπεζ σκιά, λίγη μάσκαρα και ένα κοραλλί λιπ γκλος. Για να χαρίσετε στο λουκ μια πιο εντυπωσιακή νότα, χρησιμοποιήστε τιρκουάζ σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού ή «υπογραμμίστε» τα βλέφαρά σας με ένα μολύβι αντίστοιχης απόχρωσης.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook