Άλλη μία επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του Flashnews.gr αποτελεί ο ερχομός του Ρούμπεν Αρότσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά.
Ο Βενεζουελάνος μέσος, τον οποίο σας… συστήσαμε πρώτοι από τις 7/8 (θυμηθείτε το ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ), παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδες της χώρας του, αναφερόμενος στις επαφές της ομάδας του (Ντεπορτίβο Ταχίρα) με τον Πλατανιά.
«Αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς διαπραγματεύεται με την Ταχίρα, καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Αυτό που ψάχνουμε είναι μια συμφέρουσα λύση για όλους. Η Ταχίρα θέλει να με κρατήσει, αλλά αν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση, τότε είναι διατεθειμένη να την ακούσει, δεν θέλει να μου κλείσει την πόρτα», δήλωσε αρχικά ο Αρότσα που εν συνεχεία αποκάλυψε ότι η χανιώτικη ομάδα του είχε ζητήσει από το Σάββατο (11/8) να είναι στα Χανιά, αλλά ο ίδιος θα ταξιδέψει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη μεταγραφή του (αναμένεται η άφιξή του μέχρι τη Δευτέρα 13 Αυγούστου): «Αρχικά μου ζήτησαν να πάω το Σάββατο και μου έστειλαν τα εισιτήρια, αλλά τους είπα πως δεν μπορούσα να πάω, πως πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εδώ. Ανάλογα πως θα πάνε οι επαφές με την Ταχίρα, ίσως ταξιδέψω τη Δευτέρα, αλλά δεν είναι σίγουρο».

Η διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia παρουσιάζει πάντως τον Αρότσα ως ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook