Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός οδηγού ταξί μετά από ληστεία τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου.

Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ έχει διατεθεί και ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το οπτικό υλικό από την τράπεζα, αλλά και από κάμερες γύρω καταστημάτων.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί και στα γύρω νησιά, όπως την Αντίπαρο, τη Μύκονο και τη Σύρο.

Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στη Νάξο, δεδομένου ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής σε λιμανάκι από όπου είναι εύκολη η πρόσβαση στο απέναντι νησί.

Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο οι δράστες να θέλησαν να μπερδέψουν τις Αρχές, ενισχύοντας το σενάριο της διαφυγής στη Νάξο.

H Αστυνομία καλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οι αρχές έχουν στα χέρια τους νέα, σημαντικά στοιχεία.

Πρώτον ερευνούν το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στην περιοχή Αμπελάς του νησιού και το οποίο -όπως διαπιστώθηκε- είναι το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ληστεία, με τρεις τραυματίες, τον Νοέμβριο του 2010, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Praktiker στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Επίσης, έχει βρεθεί ένα καπέλο, το οποίο -σύμφωνα με το Mega- ανήκει σε έναν από τους ληστές. Το καπέλο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανιχνευτούν αποτυπώματα, αλλά και DNA.

(in.gr)