Με Ηρακλειώτικη κυριαρχία έκλεισε η 2η χθεσινή μέρα του πανελλήνιου τουρνουά μπριτζ που γίνεται στο καφέ Κήπος εντος του Δημοτικού κήπου Χανίων.

Συγκεκριμένα το ζεύγος που αποτελείται από τους Κ. Φασουλακη και Ν. Σταυρουλακη τον Α. Διαλυνα και Μ.Διαλυνα πήραν 1η και 2η θέση αντίστοιχα, στην 3η θέση βρέθηκε το αθηναϊκό ζευγάρι αποτελούμενο από το μέλος της Εθνικής Ελλάδος νέων Μ. Σοφιος με την Δώρα Νεστορα, ενώ η 4η θέση ειχε Ρεθυμνιωτικο χρώμα με τους Η. Αντουρακη και Ν. Εφεντακη, το ζευγαρι της καλύτερης Ελληνίδας αθλήτριας Άννας Καλιακμανη και του Κ. Μενεγακη κατρακύλησε στην 6η θέση.

Πρώτο χανιώτικο ζευγάρι συναντάμε στην 7η θέση και αυτό δεν είναι άλλο απο το ζευγαρι του Γιαννη Κατσιφαρακη (φωτο: Ο Γιαννης είναι αυτος που κοιτα προς τον φακο, αγωνιζεται σε προηγουμενο αγωνα με τον Μπαμπη Κουρκουνακη ) και του Μ. Αναγνωστακη.

Ο Γιάννης μας, ο αιτος του Ελληνικού μπριτζ ξεκίνησε τις πτήσεις του στα ψηλά καθώς το πρόβλημα υγείας που ειχε και τον ταλαιπώρησε τον επηρέασε φανερά την πρώτη μέρα, χθες όμως όλοι είδαν ένα μέρος από την μεγάλη παικτικη και αξια και υποκλίθηκαν στο μέγεθος του, πέταξε στα υψη για άλλη μια φορα, πανω από όλους και από όλα, όπως εδώ και χρόνια συνηθίζει να κανει.

Οι φίλοι του τον καμάρωσαν σε αυτή την ανυπέρβλητη πτήση του και οι εχθροί του τον φθόνησαν για άλλη μια φορά.

Πιο κάτω στην κατάταξη βρίσκουμε τον Νικο Παπαδακη με τον Ιορδανη Ακασιαδη στην 12η θεση, ενώ στην 13η θεση συναντάμε την κοπέλα με τα αγκαθωτά μαλλιά που έχουν σχήμα αγκινάρας Μ. Φουντουλακη γνωστή και ως Μαρια Φου με τον επαναστάτη ποπολάρο του Ελληνικού μπριτζ Γιωργο Μαρκετακη που δήλωσε πως απογοητεύτηκε από το παίξιμο της Φου και πιθανότατα θα την παρατήσει μιας και η Μαρια Φου δεν εχει καλή μνήμη και κάνει σωρεία λαθών, και θα προτείνει στον νεαρό μπριτζερ με το τσιγκελωτό μουστάκι Μανώλη Μπικουβαρακη να συνεργαστουν.

Το ζευγάρι των καθηγητών μας μέσης εκπαίδευσης Μ. Χαζηρακη και Μ. Μπεμλιδακη δεν πηγαν καλα και βρεθήκαν στην 24η θεση, ενώ η Αγγελική Δαριβα με την Μαρουλα Κραμερ Χοχ ανεβεβηκαν και φαίνεται ότι καθυστερημένα βρίσκουν τον βηματισμό τους.

Κατά διάολου πήγε ο Βαγγελης Γεωργιακακης και το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ φαίνεται ότι στόμωσε και δεν κόβει … ούτε τον αέρα, αν το ακονίσει κάτι μπορεί να κάνει σήμερα, αλλιώς… κακά τα χάλια του Βαγγελη και του συμπαίκτη τιυ κουφού απείρου, αλλά με ισχυρή λίμπιντο του Μ. .Μπικουβαρακη

Σήμερα οι αγώνες ξεκινούν στις 10.30 π.μ

(Flashnews.gr/ρεπορτάζ ειδικού συνεργάτη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook