Για πέντε, τουλάχιστον, κλοπές κατηγορείται 32χρονη Ελληνίδα η οποία φαίνεται πως είχει ιδιαίτερη προτίμηση στις διαρρήξεις ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και στην Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, καθώς και από την προανάκριση προέκυψε ότι η 32χρονη  από το Μάιο 2012 μέχρι και 01-08-2012, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, είχε διαπράξει τις κάτωθι κλοπές:

Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2012 έως αρχές Ιουνίου εισήλθε σε βίλα ξενοδοχειακού συγκροτήματος και αφαίρεσε μία τηλεόραση, αξίας εξακοσίων (600) ευρώ.

Το βράδυ της 12-06-2012, αφού έσπασε υαλοπίνακα, επιχειρήσεως, εισήλθε εντός και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικού υπολογιστές αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

Το βράδυ της 17/18-07-2012 αφαίρεσε από δωμάτια ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο ένα (1) κινητό τηλέφωνο τύπου Iphone4 αξίας εξακοσίων (600) ευρώ και μία (1) συσκευή Ipad.

Το βράδυ της 31-07/01-08-2012 εισήλθε σε διαμέρισμα επιχείρησης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε κάρτες τραπεζών, το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ, μία συσκευή e-banking της ΕΤΕ, διάφορα κλειδιά, μία (1) σφραγίδα επιχείρησης και διάφορα έγγραφα.

Επιπλέον προέβη σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των εξακοσίων (600) ευρώ με κάρτα ανάληψης, από Α.Τ.Μ. Υποκαταστήματος Τράπεζας στον Άγιο Νικόλαο. της οποίας τον κωδικό ανακάλυψε ανάμεσα σε έγγραφα που περιείχε η αφαιρεθείσα τσάντα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η 32χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook