Στις 402 ανέρχονται συνολικά οι αιτήσεις ενδιαφερομένων πολιτών στον Αλμυρό Βόλου, να ενταχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα. Οι σχετικές αιτήσεις, με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, προσκομίστηκαν ήδη από τη Δημοτική Αρχή προς έλεγχο στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη Δημοτική Αρχή Αλμυρού, οι 402 αιτήσεις των πολιτών εξετάστηκαν, ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από εντεταλμένους γεωπόνους της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Η διαδικασία του ελέγχου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στις αρχές ή τα μέσα του ερχόμενου φθινοπώρου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία της δωρεάν διανομής των τροφίμων από τα κοινοτικά αποθέματα, όπως οι διατάξεις του προγράμματος ορίζουν, στους τελικούς δικαιούχους, ενώ ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν επισήμως από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας τα αποτελέσματα των ελέγχων.

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook