Όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει στις …παραλίες. Κι όταν μάλιστα αυτή η τρέλα έχει τη μορφή θιάσου τότε τα πράγματα γίνονται …σοβαρά. Διασκεδαστικά σοβαρά αφού κυκλοφορεί και με τρείς ρόδες.

Η «Ομάδα Τρίκυκλον» βάζει μπροστά και κατηφορίζει τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στην παραλία Πετράκη στο Λέντα για να παρουσιάσει το θεατρικό «υπερθέαμα» Ιστορίες  χωρίς τέλος.

Ένα αυθόρμητο μπουλούκι σε μια αυθόρμητη παράσταση με τις αλήθειες της ζωής μας. Σαν εκείνες που χάνονται στο βάθος της καθημερινότητας μας καθώς παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς.

Και η «Ομάδα Τρίκυκλον» αφού το φιλοσόφησε το θέμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κρίση δεν ξεκινά από τους πολιτικούς και τα τραπεζικά λόμπι, αλλά από το …σπίτι μας. Ναι από εκεί που υπάρχει η αγωνία της επιβίωσης, η αγωνία για το αύριο, η… σύζυγος, η αξιοπρέπεια.

Όλα αυτά μαζί γίνονται μια αυθόρμητη παράσταση με πολλές αλήθειες και αξίζει να την παρακολουθήσουν αυτοί που συμφωνούν με τη ρήση: Για όποιον το λίγο δεν είναι αρκετό τίποτα δεν είναι αρκετό…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook