Λίγες νεφώσεις, πυκνώτερες στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων, και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς και στα ορεινά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι μέχρι. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε μέτριους.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/8, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/8, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 14/8, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, χωρίς να αποκλείεται παροδική βροχή την νύχτα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους.

Για αύριο Τρίτη 14/8, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook