Ο αντίπαλος του Astra OPC και του Focus ST είναι έτοιμος και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης. Το Audi S3 εθεάθη χωρίς καμουφλάζ, δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε την μορφή της έκδοσης παραγωγής. Το sport γερμανικό μοντέλο θα εξοπλίζεται με το 2.0 TFSI, σε αναβαθμισμένη όμως έκδοση ώστε να αποδίδει 280 PS.

Η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω είτε του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου είτε του προαιρετικού S tronic με 7 σχέσεις. Η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, ενώ η επιτάχυνση 0-100 αναμένεται να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5,5 sec.

Οπτικά, το S3 ξεχωρίζει από το διαφορετικό προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τους φουσκωμένους θόλους των τροχών, ενώ στην «ουρά» τα βλέμματα πέφτουν πάνω στην τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Η φωτογραφία του εσωτερικού αποκαλύπτει το sport τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος της στεφάνης αλλά και αλουμινένιες λεπτομέρειες.

Θα περιμένουμε να δούμε το νέο S3 στην έκθεση του Παρισιού και στη συνέχεια στους ευρωπαϊκούς δρόμους από τις αρχές του 2013.

(newsauto.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook