Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Παίδων, Νίκου Βενετόπουλου, βρίσκεται ο Δημήτρης Σκουμπάκης.

Ο νεαρός πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκε να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης, που θα γίνει στη Σερβία από 15 έως 19 Αυγούστου.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης επελέγη στην 15άδα της Εθνικής ομάδας Παίδων, η οποία θα συμμετάσχει στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία από την Τετάρτη 15 Αυγούστου έως και την Κυριακή 19 του μήνα.

Ο πολίστας του Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES αποτελεί επιλογή του προπονητή της Εθνικής, Νίκου Βενετόπουλου, ο οποίος τον ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά της ηλικίας του που κλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες για να στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ελλάδα θα παίξει κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους όπως είναι οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Σερβία, η Κροατία, η Ιταλία, ο Καναδάς και η Ουγγαρία.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Μασμανίδης, Χειλιουδάκης, Καπετανάκης (Βουλιαγμένη), Λιαπάκης, Πέττας (Ολυμπιακός), Θεοδόσης, Αλεξίου, Καλαϊτζής (Πανιώνιος), Καλαργυρός (Χίος), Σκουμπάκης (Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES), Ζερδεβάς (τερματοφύλακας), Καλομενίδης (Περιστέρι), Τσαχειλίδης, Αθανασίου (Π. Φάληρο), Χατζηστεφάνου (Παναθηναϊκός).