Στη Μεσσηνία για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας επισκέφθηκε το δημαρχείο Καλαμάτας.

Κατά την αντιφώνησή του, ο κ. Σαμαράς τίνισε, μεταξύ άλλων: «Ήρθα  και εγώ στον τόπο μου, για  να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά».

»Θέλω να γνωρίζετε  ότι, η σημαία του αγώνα για  όλη την Ελλάδα είναι ψηλά. Αγωνιζόμαστε, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος, από τη γρήγορη έξοδο της χώρας από την κρίση. Και προς την κατεύθυνση αυτή, καλώ όλους τους Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα, να είμαστε μία ενωμένη γροθιά.  Γιατί τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε».

Όπως επίσης μετέδωσε η ΝΕΤ, από τη συνομιλία του πρωθυπουργού με δημοσιογράφους προέκυψε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών πριν από τις 22 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα επισκεφθεί την Ελλάδα ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook