Μια του κλεφτή, δύο του κλέφτη που λέει και ο λαός μας…

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών των Χανίων που ενήργησαν άμεσα, έπεσε σήμερα το πρωί τελικά ο ληστής που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ψιλικατζίδικων των Χανίων καθώς τις τελευταίες ημέρες τρείς ληστείες κάποιες από αυτές και μέρα μεσημέρι.

Ο λόγος για ένα 34χρονο έλληνα που συνελήφθη  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από 09-08-2012 έως και σήμερα 13-08-2012 στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων τις ακόλουθες ληστείες:

•Το βράδυ της 09-08-2012, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στα Κουνουπιδιανά Χανίων και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα (880) ευρώ.

•Το μεσημέρι της 12-08-2012, ο ίδιος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών, στη πόλη των Χανίων, και με την απειλή όπλου, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70)  ευρώ.

•Σήμερα (13-08-2012) τα ξημερώματα, ο 34χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα «Μίνι Μάρκετ» και με την απειλή όπλου εξανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος  να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα (880) ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-Μία κυνηγετική καραμπίνα διαμετρήματος, cal 12, με έξι (6) φυσίγγια, την οποία χρησιμοποιούσε στις ληστείες ,

-Μία απομίμηση πιστολιού  (Replica) και

-Ένα κράνος δικυκλιστή το οποίο χρησιμοποιούσε, επίσης στις παραπάνω ληστείες.

Επιπλέον, ο 34χρονος χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έχοντας παραποιήσει τις κρατικές πινακίδες αυτού.

Ο 34χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Προανάκριση ενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook