Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι πανελλήνιοι αγώνες μπριτζ που φιλοξένησε η πόλη μας στο καφέ κήπος, εντος του δημοτικού κήπου Χανιών.

Πρωτευσε η αθηναία άσσος Άννα Καλικμανη με τον Κ. Μενεγακη στην μεγάλη κατηγορία ΟΠΕΝ, ενώ την 2η θεση πήρε το Ρεθυμνιωτικο ζευγάρι που αποτελείται από τους Η. Αντουρακη και Ν. Εφεντακη, την 3η θέση πήρε το Ηρακλειωτικο ζευγάρι των Μ.Διαλυνα και Α. Διαλυνα, μόλις στην 8η θεση βρίσκουμε το πρώτο Χανιωτικο ζευγάρι των Ν. Παπαδακη και Ι.Ακασιαδη που δεν τα πήγε και τόσο καλά, ο Μ. Δασκαλάκης με τον ΚΙΝΓΚ-ΚΟΓΚ του Ελληνικού μπριτζ Αντώνη Σπανουδακη κατετάγει στην 11η θέση, ενώ Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ο Γιάννης Κατσιφαρακης που αγωνίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή φανερά επηρεασμένος από μια πρόσφατη ίωση κατέλαβε την 12η θέση.

\"\"

( Φώτο ανάμεσα στην Αγρινιώτισσα άσσο Λένα Σάκη και την νεαρή Χανιώτισσα μπριτζερ Ρούλα Γεωργιακακη )

Στην 16 η θέση βρέθηκε τελικά το ζευγάρι των καθηγητών μας μέσης εκπαίδευσης Μανώλη Χαζηρακη και Μάρκου Μπεμπλιδακη μετα από μια απογοητευτική εμφάνιση διαψεύδοντας τις ελπίδες των φίλων τους για μια διάκριση, το πείραμα δεν απέτυχε και ο ασθενής απεβίωσε.

Στην μεσαία κατηγορία 1-9 πρωτευσε ένα ζευγάρι από Ρέθυμνο, τους Μ. Κουταλα και Ε.Σταυριανακη, ενώ στην 2η θέση τον Χανιώτη άσσο Λευτέρη Χαλκιαδακη με την Ε. Σιμου και στην 3η θέση τον επαναστάτη ποπολάρο του Ελληνικού μπριτζ Μαρκετακη Γιώργο με την γυναίκα με τα αγκαθωτά μαλλιά που θυμίζουν αγκινάρα Μαρία Φουντουλακη, την τελευταία μέρα των αγώνων ο διαιτητής ανάγκασε την Μαρία Φου μα κόψει με έναν νυχοκόπτη που βρέθηκε τις αγκαθωτές άκρες με ένα των μαλλιών της γιατί παραλίγο να στραβώσει τον Μανώλη Μπικουβαρακη.

\"\"
Η Μαρία Δασκαλακη (Φώτο με τον Βαγγελη Γεωργιακακη και το ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ του, σε μια στιγμή των αγώνων που της ζητά να παραδοθεί, να σηκώσει τα χέρια ψηλά ενώ έχει ανοίξει τα φύλλα του ) με τον Γ. Λουρακη πήρε την 4η θέση, ενώ ο αγαπητός από όλους Μιχάλης Μπενιουδακης διέκοψε τις διακοπές του για να αγωνιστεί στους μεγάλους αγώνες με την Ε. Σταυρουλακη, στην 6η θέση βρέθηκε ο υποψήφιος του συνδυασμού του Φ. Κουβελη στις περασμένες εκλογές Ι. Ευλογημενος με συμπαίκτη τον Ν. Σαραντολακη ενώ την 7η θέση κατέλαβε το αμιγώς γυναίκειο ζευγάρι που αποτελούν οι Ελληνογερμανιδα άσσος Μαρία Κραμερ Χοχ με την γνωστή ιδιόρρυθμο νομικό σύμβουλο Αγγελική Δαριβα.

Στην επόμενη κατηγορία την πρώτη θέση πήρε το Ηρακλειωτικο πολύπειρο ζευγάρι των Κριθινιδη και Ε.Περσιανακη και την 2η οι Ρεθυμνιωτες άσσοι Μ. Γεωργιουδακη και Α. Χαραλαμπακη, στην τιμητική 3η θέση και εντος των μεταλλίων βρέθηκε ο Βαγγελης Γεωργιακακης με το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ που στόμωσε την δεύτερη μέρα των αγώνων, ενώ μετά το μεταμεσονύκτιο ακόνισμα που του έκανε έκοβε και έσφαζε την τελευταία μέρα, ο Βαγγελης κέρασε σουβλάκια το FAN CLUB του στο ψητοπωλείο ΚΟΥΜΠΕΣ με παγωμένο νερό, μιας και τα οικονομικά του είναι χάλια, ενώ δεχθηκε πρόταση τα πουλήσει τα δικαιώματα αντί τιμήματος 25.000 ευρώ του συστήματος του από πασίγνωστο αθηναίο πρωταθλητή, η πρόταση απερρίφθη από τον Βαγγελη ως απαράδεκτη, ο συμπαίκτης του Βαγγελη Μανώλης Μπικουβαρακης με την υψηλή τεστοστερόνη που πριν ένα μήνα ξεκίνησε το μπριτζ με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του έκανε σαν μικρό παιδί από την χαρά του και έστριβε με νόημα το τσιγκελωτό του μουστάκι δηλώνοντας ότι είναι γεννημένος μπριτζερ και αυτό είναι μόνο η αρχή, ο Μανώλης μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με το ασθενές φύλλο που του δείχνει ιδιαίτερη λατρεία.

Στην 5η θέση τελικά καταγάγει το ζευγάρι του πολύπειρου Μανώλη Τζινακη και της Ελληνοαμερικανιδας άσσου από το Ιλινόις Παπαντινοφ Ντεμπορ που ειχε εμφανή πρόβλημα επικοινωνίας και δεν κατάφερε να βρει βηματισμό σε κανένα σημείο των αγώνων.

Ο Χανιώτικος σύλλογος μπριτζ Ο.Α.Μ.Χανιων δια στόματος του προέδρου του Νίκου Παπαδακη θέλει να ευχαριστήσει του χορηγούς του, την ΑΝΕΚ, το ξενοδοχείο ΑΚΑΛΙ, και το καφέ ΚΗΠΟΣ
και τους χορηγούς επικοινωνίας FLASHNEWS, ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ και τον SUPER FM 89,6

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook