Στα ίχνη κυκλώματος μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Κρήτη, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, μετά την σύλληψη 8 λαθρομεταναστών στο Αρκαλοχώρι, ενώ αναζητούνται τρείς ακόμη διακινητές.

Συγκεκριμένα, στην διάρκεια αστυνομικού μπλόκου των ΤΑΕ Ηρακλείου στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο – μίνι λεωφορείο-να σταματήσει.

Όμως ο οδηγός επιτάχυνε προσπαθώντας να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα, από το οποίο κατάφεραν να διαφύγουν δύο  άτομα που ήταν μαζί με τον οδηγό

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ότι στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, ήταν στιβαγμένοι οκτώ αλλοδαποί ηλικίας από 14 έως 31 ετών, οι οποίοι στα λίγα ρούχα που φορούσαν είχαν εμφανή τα ίχνη άμμου.

Στην διάρκεια της προανάκρισης οι αλλοδαποί δήλωσαν Παλαιστίνιοι, ενώ ο ένας απο αυτούς είπε στους αστυνομικούς πως ένα τάνκερ τους μετέφερε στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Όπως είπε ο αλλοδαπός, μια βάρκα πλησίασε το τάνκερ, παρέλαβε και τους οκτώ και τους μετέφερε στην παραλία του Τσούτσουρα.

Απο εκεί τους παρέλαβε ο Ηρακλειώτης που συνελήφθη, μαζί με τα άλλα δύο άτομα που αναζητούνται προκειμένου να τους μεταφέρει στο Αρκαλοχώρι.

Οι αλλοδαποί κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στην χώρα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook