Με χιούμορ αντιμετώπισαν οι Έλληνες χρήστες του Twitter το νέο e-book του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο συγκέντρωσε ως επί το πλείστον αρνητικά σχόλια.

Ανάλογης υποδοχής έτυχαν και όσα δήλωσε σήμερα, Τρίτη, στον Σκάι, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας προηγούμενων κυβερνήσεων.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα σχόλια στο Twitter για το βιβλίο του κ. Πάγκαλου

@jazzinherenarnd Πρεζάκι σήμερα στο τραίνο μου ζήτησε 3,99EUR ακριβώς.Υποψιάστηκα οτι τα θέλει για να αγοράσει το\”βιβλίο\”του #pangalos &δεν του έδωσα τίποτα

@G_Karras Ρε σεις μην ασχολείστε με τον #pangalos αφήστε τον να ξεχαστεί…. Φτάνει πια με τον καραγκιόζη

@TsegBoy Καλή χώνεψη! @tpangalos Κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο του Θ.Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί»

@aNameToCome το βιτριολικό roller-coaster from hell του Πάγκαλου RT @tpangalos: Ο Πάγκαλος στην Πρώτη Γραμμή στο ΣΚΑΙ:

@omorfipolicom Θόδωρε, εμείς τον ήπιαμε.

@dohant Pangalos\’ update: από το \”μαζί τα φάγαμε\” στο \”μαζί τα τρώμε\”#Θεός

@Vagelisgiakoumi Συγνωμη αλλα ο παγκαλος δεν φτανει τοσα χρονια που πληρώναμε θελει κ αλλα το βιβλιο του το πουλαει ηλεκτρονικά 3.99 ευρω

@MihalelisDim Αυτα που λεει ο κ.Παγκαλος ειναι απιθανα! Προκειται για ανθρωπο που εχει κυβερνησει πανω απο 20 χρονια και μιλαει σαν επισκεπτης!

@gvftanipia Στη Δικαιοσυνη η ομολογια ειναι η μητερα των αποδειξεων.Ο Παγκαλος με τη φραση μαζι τα φαγαμε παραδεχεται την κλοπη που εκανε ο ιδιος .

@andrewlouka Ο Παγκαλος και μερικοι άλλοι πολιτικοι που έχουν το θράσος να μιλούν ακόμη, μου προκαλούν μια απίστευτη αηδία που θέλω να ξερασω Πάνω τους

@faufauxqa Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα λιγώνει.

@akysmitsoulis … φαντάζομαι ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του πάγκαλου θα διαβάσει αποσπάσματα ο άκης… Βέβαια τα \”φάγανε μαζί\” με πολλούς… αλλά σε καμία περίπτωση με όλους!

@agitsakk Παγκαλε μαζι τα φαγαμε χωρια πειναμε

@afroui Σα τα ελληνικά κοκορέτσια και κοντοσούβλια, πουθενά RT“@Fauxfauxqua: Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα λιγώνει. #pangalos”

@Kamariniagr  Τελικά το e-book του Πάγκαλου τα ρίχνει μόνο στον Άκη

@ChristosKtr Και οκ πες οτι μαζι τα φαγαμε!Δεν βλεπω να ειπε ναι σε καποιο ρουσφετι ο Κος Παγκαλος!Ηταν σε διαιτα τοσα χρονια;;

@antsket Ο Παγκαλος με το \”μαζι τα φαγαμε\” τσουβαλιαζει εναν ολοκληρο λαο και διαμαρτυρεται οταν καποιοι τσουβαλιαζουν 500 πολιτικους.

@KouKi_GR Ο Παγκαλος αφού απέτυχε παταγωδώς σαν πολιτικός , σκεφτηκε να γίνει ξεμπροστιαστής! ….. Ασε μας χοντρουλίτσε μας!

@nikakious Αυτο που ο Παγκαλος θα βγάλει και λεφτά επειδή τα έφαγε με ξεπερνάει.

@gianniskafatos Αν εχει στοιχεια να τα γραψει με ονοματα ο κ.Παγκαλος.Να δουμε ποιοι τα εφαγαν κ με ποιους. Οχι ασαφειες καφενειου Αυτοι εφαγαν εμεις νηστικοι

@ANTONIOJBELIOTI Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!!!!!!!!!!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook