Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε μια ακόμα σύμβαση στοχευμένης παρέμβασης σε οικισμό του Μαλεβιζίου και ειδικότερα τη σύμβαση των υπολειπόμενων εργασιών του κτιρίου του πρώην ιατρείου των Γωνιών. Μια σύμβαση, που αφορά την ολοκλήρωση των εργασιών σε ένα από τα ωραιότερα παραδοσιακά κτίρια του οικισμού, κτισμένο μέσα στο πράσινο, που περιλάμβαναν τη ριζική ανακαίνισή του, αλλά και τις απαραίτητες λειτουργικές τροποποιήσεις, έτσι ώστε να λειτουργήσει ως Κ.Α.Π.Η. Γωνιών.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 15 χιλ. ευρώ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση της δημοτικής αρχής, μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησής της. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζουμε, θέλουμε και οι συμπολίτες μας της 3ης ηλικίας, να έχουν δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Η λειτουργία Κ.Α.Π.Η. στις Γωνιές κρίθηκε επιβεβλημένη από τη δημοτική αρχή εξαιτίας των πολλών ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών που ζουν μόνιμα στον οικισμό. Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας, θα μπορέσουν να εξωτερικεύσουν τις ανησυχίες τους, να εκτονωθούν, να ηρεμήσουν από τα προβλήματά τους και είμαι απόλυτα βέβαιος πώς με την εμπειρία μιας ζωής που κουβαλάνε στις πλάτες τους, θα βοηθήσουν σημαντικά την ευρύτερη κοινωνία της περιοχής.

Πίστευα και πιστεύω, πώς ο θεσμός του Κ.Α.Π.Η., ιδιαίτερα σε οικισμούς της υπαίθρου, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Το είδαμε αυτό στην πράξη άλλωστε, με το Κ.Α.Π.Η. της Τυλίσου που πρόσφατα εγκαινιάσαμε, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία. Τότε, είχαμε δεσμευτεί για τη δημιουργία Κ.Α.Π.Η. και στις Γωνιές και πολύ σύντομα και αυτή η υπόσχεσή μας θα είναι πραγματικότητα!».