Μετά την αποχώρηση ήρθαν και οι «βαριές» κουβέντες να επιβεβαιώσουν ότι το κλίμα ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ανωγειανάκη και την Χερσόνησο έχει φτάσει στο απροχώρητο. 
Ο 28χρονος μέσος, εξαπέλυσε «μύδρους» μιλώντας στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 106,2 κατηγορώντας ευθέως τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Κώστα Παπαδάκη για αθέτηση της συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Συγχρόνως  επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει προσφυγή στην ΕΠΟ, από το πρωί της περασμένης Δευτέρας έτσι ώστε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού.
«Ο βασικός λόγος είναι το οικονομικό. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν από την διοίκηση, ούτε στον πρόεδρο, τον κ. Μαναράκη. Την συμφωνία την έχω κάνει με τον μεγαλομέτοχο και αυτός όφειλε να φανεί σωστός απέναντι μου. Αυτή τη στιγμή έχω εκτεθεί οικονομικά, έχω γυναίκα και παιδί και νιώθω εκτεθειμένος απέναντι τους. Ο κ. Παπαδάκης δεν με κάλυψε παρ’ ότι είχαμε μια συμφωνία.
Φτάσαμε σε αυτό το σημείο διότι δεν υπήρξε ειλικρίνεια και επαγγελματισμός από την μεριά του μεγαλομετόχου. Έχω καταθέσει την προσφυγή μου από την περασμένη Δευτέρα. Δεν θέλω να αναφερθώ στην συμφωνία για τον τρόπο πληρωμής. Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Χερσόνησο τα οποία δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Ήθελα να φύγω διαφορετικά όμως οι καταστάσεις με αναγκάζουν να κυνηγήσω μέσω της δικαιοσύνης τα χρήματα που μου οφείλονται»
Όσο για τη συνέχεια, ο Γιώργος Ανωγειανάκης πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές ενώ αίσθηση προκαλεί τα όσα λέει για συναδέλφους του που δεν έχουν χρήματα να βάλουν βενζίνα προκειμένου να πάνε στην προπόνηση.
«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα που δεν έχουν χρήματα να βάλουν βενζίνη να έρθουν στην προπόνηση. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές. Είναι κρίμα γιατί ο κ. Παπαδάκης έχει δώσει τόσα χρήματα όσα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Το λάθος ξεκίνησε από την στιγμή που η ομάδα ανέβηκε στην Γ Εθνική. Ο πρόεδρος εμπιστεύτηκε ανθρώπους και του πήγαν το μπάτζετ στα ύψη. Το πιο μεγάλο λάθος έγινε το περασμένο καλοκαίρι όταν οι διοίκηση δεν αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα και να αγωνιστεί σε μικρότερη κατηγορία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook