Αρκετά δύσκολη έδειξε να είναι από την αρχή για τον Πλατανιά η περίπτωση απόκτησης του Ραούλ Ρουιντίαζ.
Ο 22χρονος διεθνής με το Περού επιθετικός με κροατικές ρίζες είναι στο στόχαστρο της χανιώτικης ομάδας, αλλά φαντάζει με τα τωρινά δεδομένα δύσκολη έως απίθανη η περίπτωσή του.
Με βάση δημοσιεύματα που βρήκαμε σε ιστοσελίδα του Περού ο \”Περουβιανός Μέσι\” μετά τις εμφανίσεις του με την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων συλλόγων.
Σάντος, Κοριτίμπα και Μπεσίκτας φαίνεται να διεκδικούν σοβαρά τον \”Ψύλλο\” (το \”παρατσούκλι\” του).

Το… στόρι μέσα από τα δημοσιεύματα

Στις 9 Αυγούστου η Σάντος σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Περού ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρουιντίαζ και ο προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας Μουρισί Ραμάλιο δηλώνει ότι πρόκειται για καλή και προσιτή λύση. 
Μία ημέρα αργότερα νέο δημοσίευμα φέρνει τον Περουβιανό επιθετικό πολύ κοντά στην Κοριτίμπα, αλλά στις 11 Αυγούστου η Σάντος μπαίνει και πάλι στο \”παιχνίδι\” της διεκδίκησης του.
Πέρα από τις ομάδες της Βραζιλίας για τα καλά στο… κόλπο βάζουν τα δημοσιεύματα και την Μπεσίκτας, που δείχνει διατεθειμένη να δώσει 1,1 εκ. ευρώ για τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη, που σαν μεγάλο πλεονέκτημα για το ταξίδι στην Τουρκία έχει το κροατικό διαβατήριο. 
Στις 15/8 ο Ρουιντίαζ θα κάνει δηλώσεις στο depor.pe με τις οποίες επιβεβαιώνει τις επαφές με συλλόγους της Βραζιλίας, χωρίς να κατονομάζει ποιοι είναι αυτοί: \”Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στη Βραζιλία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω τα ονόματα, αλλά υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις.\”.
Με δεδομένο ότι αυτές οι ομάδες στοχεύουν στην απόκτηση του βραχύσωμου φορ φαντάζει πλέον η περίπτωση του για τον Πλατανιά και ως απρόσιτη. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook