Μία εβδομάδα αργότερα μεταβάλλεται η επίσημη έναρξη των κινητοποιήσεων που αφορά τους συλλόγους της Δ’ Εθνικής με αφορμή τα οφειλόμενα από την πολιτεία και τις επιχορηγήσεις των περασμένων ετών. Έτσι, αυτή την Κυριακή τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά και από την άλλη ξεκινά η αποχή! 
Αυτό που απομένει είναι να ληφθεί η οριστική απόφαση και σύμφωνα με πληροφορίες, η Τετάρτη 16 Μαρτίου είναι η μέρα που πιθανότατα θα ανακοινωθεί επίσημα η αρχή των κινητοποιήσεων. Από τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής έχουν στείλει στην ΕΠΟ εγγράφως τα αιτήματά τους, τα οποία θα συζητηθούν από το ΔΣ που θα συνεδριάσει την Τετάρτη. 
Συνεχώς, συγκεντρώνονται οι αιτήσεις αποχής των ομάδων που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Φημολογείται πως στους περισσότερους ομίλους υπάρχει απόλυτη στήριξη στον αγώνα ενώ οι αντιρρησίες δεν ξεπερνούν τους δέκα. 
Να θυμίσουμε πως τα αιτήματα που έχουν αποσταλεί στην ΕΠΟ, είναι η μείωση του εξοδολογίου της διαιτησίας, ο ορισμός παρατηρητών διαιτησίας από την τοπική Ενωση και τα έξοδα του παρατηρητή αγώνα να καλύπτονται από την Ομοσπονδία, να μειωθούν κατά 50% οι τιμές των προστίμων για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής (καθώς το ίδιο ποσό που επιβάλλεται σε ομάδα Super League, επιβάλλεται και σε μια ερασιτεχνική), καθώς και η μείωση του παραβόλου έφεσης, το οποίο ανέρχεται στα 700 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook