Διαβάστε τις τελευταίες δραστηριότητες του τμήματος Κανόε-Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αναλυτικά όπως παρουσιάζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΟΧ:

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή (10/8) και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι γονείς και οι φίλοι του τμήματος, φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και περιλάμβανε το παραδοσιακό μπάρμπεκιου, ποτά, αναψυκτικά και άλλα πλούσια εδέσματα που συνόδευσαν το γεύμα τον παρευρισκομένων, το οποίο ήταν προσφορά των γονέων των αθλητών.
Πολύ ευχάριστη ήταν η στιγμή που όλοι όσοι βρέθηκαν στο τραπέζι, απόλαυσαν παγωτό, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στο Κύπελλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε πριν από λίγες μέρες στο Μεσολόγγι ο Ν.Ο. Χανίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπριντ Ανάπτυξης, επιθυμία που ήταν του εφόρου, Δημήτρη Καλλιβρετάκη!
Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση πέρασαν πολύ όμορφα, σε μία χρονιά κατά τ’ άλλα, πάρα πολύ δύσκολη όπως εξελίχθηκε για το τμήμα, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την περίοδο της προετοιμασίας  (άσχημες καιρικές συνθήκες, κλοπή εξωλέμβιας μηχανής, γενική οικονομική συγκυρία).
Εκδρομή στο φαράγγι του Σαμαριά
Μετά τη γιορτή, το σαββατοκύριακο που ακολούθησε (11 και 12 Αυγούστου), οι αθλητές και οι γονείς τους πραγματοποίησαν την επίσης καθιερωμένη εκδρομή, πραγματοποιώντας φέτος διάσχιση του φαραγγιού του Σαμαριά, και διανυκτερεύοντας στην πανέμορφη παραλία της Αγιάς Ρουμέλης σε σκηνές. Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία, με τα παιδιά να το διασκεδάζουν.
Ευχαριστήριο
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και γονείς του τμήματος που στήριξαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων. 
Στον Πόρο ο επόμενος αγώνας
Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το κανόε καγιάκ, είναι οι Διασυλλογικοί Αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας το σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου στον Πόρο. Ο Ν.Ο. Χανίων θα συμμετέχει με 15 αθλητές και αθλήτριες, συνοδοί των οποίων θα είναι ο έφορος του τμήματος Δημ. Καλλιβρετάκης και ο προπονητής Μαν. Αγγελάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook