Πριν καν κυκλοφορήσει απαγορεύτηκε το τεύχος Σεπτεμβρίου του βρετανικού περιοδικού ποικίλης ύλης, \”Dazed & Confused\”. Το εξώφυλλο του περιοδικού κρίθηκε ακατάλληλο καθώς χαρακτηρίσθηκε ιδιαιτέρως προκλητικό.

Ο λόγος; Το εξώφυλλο κοσμεί η γνωστή ράπερ Azealia Banks, η οποία με στόμφο \”καπνίζει\” ένα προφυλακτικό. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι υπάρχουν ήδη πολλές αντιδράσεις για το εξώφυλλο και πριν λίγες μέρες έδωσε τη φωτογραφία στη δημοσιότητα, για να μπορεί ο καθένας να εκφέρει προσωπική άποψη.

Οι ίδιοι πάντως ανακοίνωσαν ότι η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με το μεγαλύτερο \”trend\” της εποχής, δηλαδή ένα προφυλακτικό σε χρώμα βατόμουρου. Πρόκειται άλλωστε για περιοδικό μόδας. Δεν αποκλείεται φυσικά, να είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ.

Οι χώρες που απαγόρευσαν την κυκλοφορία του περιοδικού, είναι οι Ελβετία, Μάλτα, Ντουμπαϊ, Σινγκαπούρη, Ινδία, και Ταϊλάνδη.

\”Μόλις με ενημέρωσαν πως το αναμενόμενο τεύχος απαγορεύτηκε από εφτά χώρες, ευτυχώς υπάρχει και το internet\”, σχολίασε η Banks μέσω Twitter. Αν μη τι άλλο, η εξέλιξη αυτή μόνο κακό δεν αναμένεται να κάνει στην καριέρα της.

Η αμφιλεγόμενη φωτογράφηση της ράπερ έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single, \”Van Vogue\”, το video clip του οποίου έχει σκηνοθετήσει ο Rankin (Kylie Minogue, Kelis).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook