\’\’Η χρεοκοπία είναι όπλο των αδυνάτων και δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα\’\’ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι πρέπει η Ελλάδα να στείλει μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί οτιδήποτε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν είναι λύση η επιμήκυνση, γιατί θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα. \’\’Θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο χωρίς καμία προοπτική\’\’ είπε ο κ. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι η λιτότητα.

Ταυτόχρονα, προέβλεψε μεγάλες αντιδράσεις από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων στα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-«απάντηση» στον κ. Λαφαζάνη: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης, με σημερινές του δηλώσεις, εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή».

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Η ΝΔ συνεχίζει τον βρώμικο πόλεμο λάσπης, παραποίησης και παραπληροφόρησης, γιατί είναι το τελευταίο όπλο που έχει μείνει σε ένα κυβερνητικό κόμμα που καταρρέει καταστρέφοντας τη χώρα, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΔ.

\”Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, αφού η συγκυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει, και μάλιστα με τον πιο σκληρό τρόπο, τις καταστροφικές μνημονιακές συνταγές, οδηγώντας τη χώρα στη χρεοκοπία και στην έξοδο από την ευρωζώνη\”, προσθέτει.

\”Η λάσπη, η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση δεν πείθουν πλέον κανέναν. Ο βασιλιάς είναι γυμνός\”, καταλήγει η ανακοίνωση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook