Ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων διοργανώνει μία ξεχωριστή βραδιά με οικοδέσποινα τη μοναδική Μελίνα Κανά, την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πέτρινο Θέατρο στο Φουρνί στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο και χορταστικό και δίνει ραντεβού με το κοινό του Ηρακλείου.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει ενώ με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι μέχρι γυναίκα.

Έχοντας τραγουδήσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της.

Τραγούδια όπως τα ‘Αερικό’, ‘Μεταξωτά’, ‘Μιλώ για Σένα’, ‘Βάλε Κρασί’ και άλλες αξέχαστες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει συνεργασίες της, όπως με τους Θανάση Παπακωσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Παντελή Θαλασσινό, αλλά και πολλούς άλλους, θα αναμειχθούν με διασκευές σε αγαπημένα της κομμάτια που θα τα ερμηνεύσει με το μοναδικό της τρόπο και είναι σίγουρο ότι η βραδιά θα αφήσει σε όσους τυχερούς παραβρεθούν εκεί, την πιο γλυκιά αίσθηση.

Έκπληξη της βραδιάς θα είναι το μουσικό της αντάμωμα επί σκηνής με τον πολύ ταλαντούχο Κρητικό μουσικό, Γιώργη Μανωλάκη.

Σας περιμένουμε στο στο Πέτρινο Θέατρο στο Φουρνί στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου, στις 22 Αυγούστου για μία βραδιά ακρόασης και συμμετοχής από ένα δεμένο, και πολύ αρμονικό μουσικό σχήμα που φυσικά έχει τη ξεχωριστή πινελιά που του χαρίζει μία αυθεντική ερμηνεύτρια, η Μελίνα Κανά.

Επί σκηνής θα τη συντροφεύσουν δύο κορυφαίοι μουσικοί: οι Νίκος Μέρμιγκας στο μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο και κιθάρα και Βαγγέλης Κονταράτος στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και οι «minoistas» συλλέγοντας μεταχειρισμένα ρούχα παπούτσια, παιγνίδια, βιβλία και σχολικά είδη για το ίδρυμα «Παιδόπολις» στην Νεάπολη Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook