Τις ευχές της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013 απέστειλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.
Οι ευχές είναι προς τον Πλατανιά, τον Α.Ο. Χανιά, τον Κισσαμικό και όλες τις ομάδες του τοπικού για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πραγματοποίηση των στόχων τους.
Αναλυτικά:
\”Η άνοδος του Πλατανιά στη Super League γέμισε με υπερηφάνεια όλους τους Χανιώτες και αποτελεί και για την Ε.Π.Σ. Χανίων μεγάλη τιμή, που θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας. 

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ευχόμαστε στην ομάδα του Πλατανιά να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις της και στη Super League, ευχόμενοι καλή επιτυχία, δύναμη, υγεία ούτως ώστε το χανιώτικο ποδόσφαιρο να αναγνωριστεί για άλλη μια φορά πανελληνίως, για την πρόοδο και την άνοδό του.

Η Ε.Π.Σ. Χανίων θα είναι αρωγός συμπαραστάτης στις προσπάθειες της ΠΑΕ Πλατανιάς, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που ανοίγει.

Με ικανοποίηση βλέπουμε τον Α.Ο. Χανιά να έχει περάσει σε νέα διοικητική εποχή και πάνω σε υγιείς βάσεις, με θετικά βήματα, να προσπαθεί να πετύχει την εξυγίανση για ένα πολύ καλύτερο αύριο. Πραγματικά ευχόμαστε ο Α.Ο. Χανιά να βρει το βηματισμό του και χωρίς οικονομικά προβλήματα πλέον, να αντιμετωπίσει το άμεσο μέλλον στο προσεχές πρωτάθλημα, με αισιοδοξία και αγωνιστική επιτυχία για να δούμε και τον Α.Ο. Χανιά σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία. Εμείς πάντα θα πορευόμαστε ως έχουμε υποχρέωση, αρωγοί συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια, για το καλό και την πρόοδο του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία ευχόμεθα στο νέο ξεκίνημα του Α.Ο. Χανιά.

Στον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΧ περιόδου 2011-2012 Κισσαμικό με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, ευχόμενοι να επιτευχθεί κάθε στόχος που υπάρχει. Η Ε.Π.Σ. Χανίων σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι αρωγός συμπαραστάτης.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων εύχεται σε όλα τα σωματεία της δυνάμεως της, καλή δύναμη, υγεία για επίτευξη των στόχων τους, στα πρωταθλήματα που αρχίζουν και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, διαβεβαιώνοντας ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει το έργο τους όσο το δυνατόν ευκολότερο, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν. 

Καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

                                                             
                                                                Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Γ. ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΙΟΡΔ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ

\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook