Ο πολιτιστικός σύλλογος Πιτσιδίων-Ματάλων υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού και την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία και με την Μάταλα Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε. συνδιοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά το τουρνουά Μatala Beach Volley 2012 το οποίο πραγματοποιείται από τις 16-19 Αυγούστου 2012 στην παραλία των Ματάλων με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό .

To Τουρνουά των Ματάλων δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα μεγάλα επίσημα Τουρνουά αφού η παράλια των Ματάλων και η φυσική ομορφιά της, το κέφι και η όρεξη των διοργανωτών, η φιλοξενία των ντόπιων αλλά και οι αθλητικές ικανότητες των παικτών, που κάθε χρόνο γίνονται όλο και περισσότεροι, το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα Τουρνουά της Κρήτης και Πανελληνίως.

Η Διοργάνωση φέτος έχει αναβαθμιστεί τόσο σε οργανωτικό κομμάτι με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας cheerleaders αλλά και σε αγωνιστικό με τη κατάταξη της διοργάνωσης σε κατηγορία challenger από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).

Για τις 19 Αυγούστου 2012, ημέρα που θα διεξαχθούν και οι τελικοί του αγωνίσματος ένα μεγάλο έπαθλο περιμένει τους νικητές, ενώ μοιράζονται αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο τέλος της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί μεγάλο Beach Party και διασκέδαση μέχρι το πρωί υπό τους ήχους του γνωστού DJ Δημήτρη Βιζιώτη, συνεργάτη του DJ Tiesto στο Αθήνα 2004 & στους Special Olympics 2011.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να ζήσετε από κοντά έντονες συγκινήσεις και να διασκεδάσετε με θέα τις σπηλιές της φημισμένης παραλίας των Ματάλων.

Πρόγραμμα Αγώνων

Πέμπτη 16 Αύγουστου: ΑΓΩΝΕΣ Κ-20 :
Έναρξη 12:00 Λήξη 22:00
Παρασκευή 17 Αυγούστου : ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Έναρξη 10:30 Λήξη 21:45
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ : Έναρξη 22:00
Την έναρξη των αγώνων θα κηρύξει η Δήμαρχος Φαιστού
Σάββατο 18 Αυγούστου : 2η ΜΕΡΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Έναρξη 10:00 Λήξη 22:00
Κυριακή 19 Αυγούστου: 2η ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Έναρξη αγόνων 09:30
ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 19:30
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 20:30
Έναρξη beach party 22:30

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook