Ο τριπλασιασμός του αριθμού των προφυλακτικών που προσέφεραν οι διοργανωτές στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού του Λονδίνου (προσφέρθηκαν 150.000 έναντι 50.000 στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου) φαίνεται πως «έπιασε τόπο», δεδομένου ότι, σύμφωνα με περιγραφές βρετανού αθλητή, το Ολυμπιακό Χωριό μετατράπηκε σε ένα… μεγάλο κρεβάτι, όπου οι συμμετέχοντες επιδίδονταν σε όργια.

Μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα, ο αθλητής αναφέρεται στη σημασία που είχε και η κοινωνική δικτύωση στα «ραντεβού» των αθλητών, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το Facebook και το Twitter και στη συνέχεια αντάλλασσαν τηλέφωνα.

«Την πρώτη εβδομάδα ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι στα αγωνίσματά μας. Από την δεύτερη, όμως, άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας «πιπεράτες λεπτομέρειες» για το ραντεβού του με έναν συναθλητή του και κάποιες αθλήτριες από την Ουκρανία.

Αφού ξεσάλωσαν στο club Mahiki, με κοκτέιλ και χορό, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο κρεβάτι.

«Ο φίλος μου πήρε ένα από τα κορίτσια στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμασταν όσο εγώ φιλούσα μία άλλη στο σαλόνι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γδύθηκε και αρχίσαμε το παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή, η φίλη της ήρθε να πιεί νερό και πρότεινα να κάνουν σεξ οι δυό τους… Άρχισαν να φιλιούνται και να παίζουν και φαινόταν ότι το είχαν ξανακάνει. Τότε μπήκαμε στο παιχνίδι και εγώ και ο φίλος μου», λέει ο αθλητής.

Όμως δεν ήταν οι μόνοι που επωφελήθηκαν της ευκαιρίας να καταγράψουν επιδόσεις και «επί κλίνης». Ιδιαίτερης προτίμησης τύγχαναν οι αθλητές του στίβου και οι κολυμβητές, καθώς είναι πιο προβεβλημένοι, ενώ τα κορίτσια του Beach Volley προσέλκυαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook