Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και πολύ ενισχυμένους βόρειους ανέμους στα ανατολικά και νότια, περιμένουμε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 25 ως 28 βαθμούς, ενώ στις νότιε παραλιακές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 26 βαθμούς.

Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, ισχυροί στα ανατολικά. Σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Λιβυκό.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/8, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 27 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/8, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με αίθριο καιρό, μείωση της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/8, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιέράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες το σκηνικό του καιρού παραμένει ίδιο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

Για αύριο Κυριακή 19/8, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ ενώ τις απογευματινές και βραδυνές ώρες το σκηνικό του καιρού παραμένει αμετάβλητο

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook