H Φραν Ντέσερ γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Νταντά Αμέσου Δράσεως» και ο πρώην σύζυγός της (αλλά ακόμη συνεργάτης της) Πίτερ Μαρκ Γιάκομπσεν βρίσκονται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό κανάλι για να δημιουργήσουν τη σειρά «Happily Divorced» στην οποία η 53χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί. Θέμα της; Η πραγματική ζωή της.

 \"\"Όσο φανταστικό και εάν φαίνεται η ιστορία της έχει ως εξής: Με τον πρώην σύζυγό της παντρεύτηκαντο 1978, ενώ ήταν ζευγάρι από το σχολείο. Έμειναν μαζί επί 21 ολόκληρα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων δημιούργησαν την επιτυχημένη «Νταντά». Πήραν διαζύγιο το 1999, και λίγο αργότερα εκείνος της αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, ότι δηλαδή είναι gay! Μαζί άρχισαν να παλεύουν για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών –και όχι μόνο. Έψαχναν άντρα σύντροφο ο ένας για τον άλλο.

Η ίδια δεν ντράπηκε ποτέ να υποστηρίξει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Το 2008 μαζί με τον πρώην σύζυγό της διοργάνωσαν ένα cocktail party στο Λος Άντζλελες για την ενίσχυση ενός οργανισμού που μαχόταν για τους γάμους μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου. «Εγώ και ο Πίτερ γνωριστήκαμε όταν είμασταν παιδιά και δεν ξέραμε ακόμη ποιοι πραγματικά είμασταν. Περάσαμε πολλά μαζί. Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι. Αγαπάμε βαθιά ο ένας τον άλλο. Νιώθουμε ευλογημένοι που γνωριστήκαμε και ακόμη έχουν αυτή τη σχέση. Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη», έχει δηλώσει η ηθοποιός.

\"\"

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook