Ηλιοφάνεια και ιδιαίτερα ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 23 έως 28 βαθμούς και στα ορεινά από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό, περισσότεροι ενισχυμένοι σε πολύ θυελλώδεις κατά τόπους στο Λιβυκό.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/8, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/8, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/8, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με ελάχιστη μείωση της θερμοκρασίας και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές το σκηνικό του καιρού παραμένει σχεδόν αμετάβλητο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 8 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 20/8, χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί άνεμοι από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 29 βαθμούς . Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες,, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων.

meteo.gr