Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στην περιοχή του Σταυρού στα Χανιά καθώς ένας Αμερικανός τουρίστας που αναζητείται από τις αρχές σε κατάσταση μέθης έβαλε φωτιά και έσπασε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Η καταστροφική μανία του Αμερικανού άρχισε να εκδηλώνεται στις 5:50 το πρωί όταν έβαλε φωτιά σε τζίπ μάρκας TOYOTA προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Κάτοικοι και περαστικοί που είδαν το φλεγόμενο όχημα και τον μεθυσμένο Αμερικανό να κινείται στην περιοχή κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και την Πυροσβεστική ενώ ο δράστης συνέχισε το \”έργο\” του σπάζοντας με ότι αντικείμενο έβρισκε ένα ακόμη όχημα ενώ αποπειράθηκε να προκαλέσει ζημιές και σε τρίτο αυτοκίνητο.

Εκείνη την ώρα όμως οι σειρήνες του περιπολικού και οι αποδοκιμασίες πολιτών έτρεψαν τον Αμερικανό σε φυγή και οι διωκτικές αρχές τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε και η πυροσβεστική όπου έσβησε τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο τζιπ ωστόσο οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αγγίζουν τις 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook