Στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής ανακρίνεται 30χρονος Έλληνας ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους δολοφόνους της Πάρου. Στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Περισσότερο περίπλοκο και επικίνδυνο φέρεται να είναι το περιστατικό της Πάρου από όσο αρχικά πίστευαν οι αστυνομικές αρχές. Ένα «ορφανό» δείγμα DNA από αιματηρή συμπλοκή που είχε γίνει στο παρελθόν ήρθε να ταυτοποιηθεί με τα ευρήματα στο κυκλαδίτικο νησί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν 30χρονο Έλληνα ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και φέρεται να ανήκει σε αυτόν το δείγμα του DNA.

Ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών της αιματηρής ληστείας σε υποκατάστημα τραπέζης της Πάρου αρνείται να πει το παραμικρό όπως επίσης και να δώσει δείγματα DNA, αλλά και αποτυπώματα.

Τον «κάρφωσαν» καπέλο και καρτοκινητό

Όλο αυτό το διάστημα και κάτω από άκρα μυστικότητα οι άνδρες της ασφάλειας διερευνούσαν εξονυχιστικά τα ευρήματα από το περιστατικό. Με το που έγιναν γνωστά τα εργαστηριακά αποτελέσματα από το τζόκεϊ που φορούσε ένας από τους δράστες, αλλά και η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από το καρτοκινητό που είχε βρεθεί, οι αρχές χρειάστηκαν μικρό χρονικό διάστημα προκειμένου να προχωρήσουν στην πρώτη σύλληψη.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι είναι πολύ κοντά στο να συλλάβουν και τους υπόλοιπους δράστες.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook