«Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής μαστίζει την ελληνική οικονομία, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ελπίδας για το μέλλον όλων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις.

Όπως είπε, «απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτή η φοροδιαφυγή, όποια και αν είναι η πηγή της, θα πρέπει να ελεγχθεί και να παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά».

Πρόσθεσε δε ότι «τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης και των δράσεων που απαιτούνται για να εξυγιάνει η Ελλάδα την οικονομία της και να ανακτήσει την αξιοπιστία της, θα πρέπει όλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αναλάβουν το ηθικό και πρακτικό μερίδιο που τους αναλογεί και να μη στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των νόμων και στην επιτυχία της χώρας.

 Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την καταστροφική και άδικη συμπεριφορά. Και έχει καθήκον και υποχρέωση να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις αντιδράσεις των όποιων επιτήδειων. Και αυτό θα κάνει».

«Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή», κατέληξε ο κ. Κεδίκογλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook