Ο Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Βιρβιδάκης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, επισκέφθηκε την Πέμπτη 16/8/2012 το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης κ. Εμμανουήλ Παραβολιδάκη.

Ο κ. Παραβολιδάκης τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί από πλευράς αστυνόμευσης στη Κρήτη και στο Νομό Χανίων ειδικότερα ενώ του γνωστοποίησε τις προτεραιότητες της Αστυνομίας. Αντηλλάγησαν απόψεις με άμεση προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Εμμανουήλ Πετράκη, τον Διοικητή Ασφαλείας κ. Αρτέμιο Κουτσαφτάκη, τον Διοικητή του Α.Τ. Χανίων κ. Ιωάννη Βλαχάκη και την Υποδιοικητή Τροχαίας Χανίων κ. Σοφία Λογαρίδου (ο Διοικητής κ. Γεώργιος Λυμπινάκης απουσίαζε σε κανονική άδεια). Ο κ. Βιρβιδάκης ενημερώθηκε λεπτομερώς για θέματα της αρμοδιότητος τους. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για τη συνεχή και ανελλιπή παρουσία της Αστυνομίας πλάι στους πολίτες.

Ο κ. Βιρβιδάκης υποσχέθηκε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του, να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα των Αστυνομικών και να έχει συνεχή επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό και τις υπηρεσίες του Υπουργείου γενικότερα, με στόχο την υλοποίηση των προτεραιοτήτων της Αστυνομίας στο Νομό Χανίων. Τέλος, υποσχέθηκε  την υποστήριξη του έργου των Αστυνομικών ώστε να συνεχίσουν αλλά και να βελτιώσουν την πολύ καλή και αποτελεσματική παρουσία τους.