Τελευταία ενημέρωση: 20:40

Άκαρπες ολοκληρώθηκαν σήμερα  οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 76χρονου άντρα που ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και εκτοτε αγνοείται.

Ο 76χρονος είχε πάει για κολύμπι μόνος του νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην τοποθεσία «ΦΩΤΕΙΝΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΑ» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η θάλασσα ήταν κυματώδης καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Οι οικείοι του 76χρονου ανησύχησαν καθώς ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημεία ζωής και αφού ο γιος του τον αναζήτησε χωρίς αποτέλεσμα, ειδοποίησε τις αρχές.

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησαν οι έρευνες με σκάφη του Λιμενικού Σώματος στις οποίες συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη.

Το βράδυ η επιχείρηση εντοπισμού από θαλάσσης του 76χρονου σταμάτησαν ωστόσο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας άντρες του λιμενικού πραγματοποίησαν επίγειες έρευνες που απέβησαν άκαρπες.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν ωστόσο οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν είναι αισιόδοξοι καθώς οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί φτάνοντας τα 8 μποφόρ.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας