Σε μια ανατρεπτική κωμωδία με πολύ γέλιο, έξυπνες ατάκες και αρκετό συναίσθημα πρωταγωνιστούν ο Σάκης Μουλάς και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο λόγος για τη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Μια φορά και ένα μωρό», που θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και συνάντησε από κοντά τους πρωταγωνιστές και τους διάσημους καλεσμένους τους!  

Η προσέλευση στις 2 αίθουσες του κινηματογράφου που έγινε η επίσημη πρεμιέρα γέμισαν από νωρίς και πολλοί ήταν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που βρέθηκαν εκεί για να δουν την ταινία. Από τους πρώτους έφθασε ο Τάσος Κωστής και ο Ντίνος Καρύδης με την συζυγό του. Το “παρών” έδωσαν η Αμαρυλλίς, ο Γιώργος Σατσίδης, η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Όθωνας Μεταξάς, η Άβα Γαλανοπούλου κ.α

Ακόμη, στην εκδήλωση βρέθηκε η Λολα Νταϊφά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος που απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.


Οι πρωταγωνιστές μαζί με τον Νίκο Ζαπατίνα!Ο Ντίνος Καρύδης με την  σύζυγό του!Ο Τάσος Κωστής!Ο Αντώνης Ρέμος!Η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς!


Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Μια φορά και ένα μωρό"Η μικρή πρωταγωνίστρια της ταινίας που έκλεψε την παράσταση!


Η Μαρία Κορινθίου!Η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά και η Τζόις Ευείδη!Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος!Άβα Γαλανοπούλου και Σάκης Μπουλάς!Η πρωταγωνίστρια Μαρκέλλα Γιαννάτου!Η Ζέτα Δούκα!

tlife