Αν δε συμβεί κάτι το πολύ… συνταρακτικό την ύστατη ώρα, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και σήμερα) ν' ανακοινωθεί και επίσημα από το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπολου.

Τα πράγματα κυλούν εξαιρετικά, όσον αφορά στο συγκεκριμένο «μέτωπο», για τον ηρακλειώτικο σύλλογο και δε θ' αργήσει η ώρα, που θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Υπήρξε, εξάλλου, από την πρώτη στιγμή εκατέρωθεν διάθεση για κοινή πορεία κι αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια του νέου… κύκλου επαφών, που είχε ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα.

Από τη μια πλευρά, δηλαδή, ο 24χρονος παίκτης έριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αρχικές του απαιτήσεις, κι από την άλλη οι Κρητικοί ανέβασαν την προσφορά τους, ενέργειες που φυσικά αποτέλεσαν δείγμα καλής διάθεσης για την επίτευξη της συμφωνίας.

Και μπορεί το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ν' ανέφερε ότι ο παίκτης πήρε προθεσμία έως σήμερα για να δώσει την οριστική του απάντηση στην «Ένωση», αλλά στον ΟΦΗ δε ανησύχησαν ποτέ. Ήξεραν πως είναι το φαβορί για πολλούς και διάφορους λόγους.

Για παράδειγμα ο «Κούτσια» προτιμάει να μην αλλάξει περιβάλλον και να μείνει στο Ηράκλειο, αφού είναι ένας τόπος, τον οποίο θεωρεί δεύτερη πατρίδα του και έχει μόνο φίλους. Από' κει και πέρα, φημολογείται πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο τον έχουν προσεγγίσει οι «ασπρόμαυροι».

Τόσο, έτσι, ο κ. Αναστόπουλος, όσο και οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου τον έχουν «αγγίξει» με τα λόγια τους και η γενικότερη συμπεριφορά τους αποτέλεσε το σημαντικότερο ίσως λόγο για τη μεταγραφή.

Εντωμεταξύ, το δικό του ρόλο στη μεταγραφή έχει-όπως φαίνεται- και ο Θανάσης Παπάζογλου… Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ο 23χρονος επιθετικός λειτούργησε θετικά στην προσπάθεια απόκτησης του Κουτσιανικούλη.

Κι αυτό επειδή οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή θητείας τους στον ΠΑΟΚ. Μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές και τους συνδέει μια δυνατή φιλία.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν ο Λαρισαίος παίκτης περνούσε δύσκολες ώρες στην Τούμπα, ο Παπάζογλου ήταν εκείνος που τον στήριξε περισσότερο από τον καθένα στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτή η παράμετρος, επομένως, μέτρησε σε σημαντικό, μάλιστα, βαθμό στην τελική… ετυμηγορία του «Κούτσια».

neakriti.gr