Μετά από την εξαιρετική επιτυχία που είχε την προηγούμενη χρονιά η Έκθεση Κρητικού βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σε συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου , τη Βικελαία Βιβλιοθήκη ,το σύλλογο Βιβλιοπωλών ,το σύλλογο Λογοτεχνών και το Σύλλογο Πολιτιστικής Ανάπτυξης ,την ερχόμενη Τετάρτη 22 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η δεύτερη Έκθεση που θα φιλοξενηθεί και πάλι στη Λότζια.

Η Έκθεση Κρητικού βιβλίου θα λειτουργήσει μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η Έκθεση θα περιλαμβάνει παλιές και νέες εκδόσεις(ποίηση,πεζογραφία,παιδικά,ταξιδιωτικά,ψυχολογία,Λαογραφία,οικονομία,Ιστορία) που έχουν γράψει Έλληνες και ξένοι συγγραφείς και έχουν ασχοληθεί με το νησί μας αλλά και πολλοί Κρήτες .

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι μετά τις θετικές κριτικές που απέσπασε η πρώτη έκθεση που διοργανώθηκε πέρυσι με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής , τον ενθουσιασμό και την έκπληξη για το εύρος και τον πλούτο της Κρητικής εκδοτικής δραστηριότητας στόχος είναι η έκθεση αυτή να γίνει θεσμός αφού το νησί μας έχει αναδείξει κορυφαίους συγγραφείς .

Ο πρόεδρος των βιβλιοπωλών Ηρακλείου κ. Μανόλης Κυριάκης δήλωσε με τη σειρά του ότι η έκθεση αποτελεί ένα όνειρο πολλών ετών χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια αλλά η αποφασιστικότητα του Δημάρχου βοήθησε ώστε να γίνει πραγματικότητα και να προσελκύσει επισκέπτες όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook