Τρεις ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα στον Α.Ο. Χανιά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να αποτελέσουν και επίσημα παίκτες της χανιώτικης ομάδας.
Ο Πασχάλης Ιωαννίδης έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις των \”μπλε\”, ενώ και στο φιλικό με τον Ίκαρο Μουρνιών ήταν αυτός που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Μακεδονικό.
Ικανός να καλύψει με επιτυχία το κενό του Μπακάκη δείχνει ο Ανέστης Κορτσινίδης, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Περιφερειακό με τους Τράχωνες, ενώ έχει παίξει και στη Γλυφάδα, πανηγυρίζοντας μαζί της την άνοδο στη Football League 2. 
Ο 20χρονος αμυντικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και ήταν στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ με Καρέλη, Πουλάκη, Ανωγειανάκη κ.α. 
Τέλος οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προς ολοκλήρωση βαδίζει η μεταγραφή και του Αντώνη Γαλανάκη από τον Άρη Σούδας στον ΑΟΧ, με τις δύο ομάδες να έχουν αρχικά συμφωνήσει για τη μετακίνηση αυτή, με τους \”μπλε\” να δίνουν για αντάλλαγμα τον τερματοφύλακα Στέλιο Μουτζούρη, που είχε παραχωρηθεί τα τελευταία χρόνια σε Κισσαμικό και Φωστήρα Αγ. Σαράντα. 

\”Παίζει\” του Παπαδόπουλου

Όσον αφορά την τριάδα των τερματοφυλάκων συνεχίζεται το ψάξιμο για ακόμα έναν \”άσο\” που θα πλαισιώσει τους Χωραφάκη και Μαρκαντωνάκη, με τον Παπαδόπουλο να αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μεταγραφικό στόχο.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Πλατανιά δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στα Χανιά και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με τους \”μπλε\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook