Κρησφύγετο του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου, που συνελήφθη για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο και συνδέεται από την ΕΛ.ΑΣ. με την οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, εντοπίστηκε στην οδό Τυμφρηστού 21 στην περιοχή του Αγίου Λουκά στη Λαμία.

Πρόκειται για γκαρσονιέρα που φέρεται να είχε ενοικιασθεί, έναντι 280 ευρώ το μήνα, πριν από ένα χρόνο με τη χρήση μόνο του μικρού ονόματος («Τάσος») του 30χρονου και χωρίς τήρηση άλλων παραστατικών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το κατάλυμα του 30χρονου με βάση  την μαρτυρία, το βράδυ της Κυριακής, του ιδιοκτήτη της κατοικίας.

Στο σπίτι ανακαλύφθηκε και το ποδήλατο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Τάσος Θεοφίλου για να βιντεοσκοπήσει, προ μερικών μηνών, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Λαμία.

Το διαμέρισμα βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνα από τη Διεύθυνση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας στο εσωτερικό του σπιτιού για την ενδεχόμενη ανακάλυψη όπλων και χρημάτων από ληστρικές επιδρομές.

Στην κατοικία αυτή υπολογίζεται ότι διέμεναν δύο αναζητούμενα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook