«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν δύο νεαροί θαμώνες σε ένα club της περιοχής του Αγρινίου, όταν τα έβαλαν με τον ιδιοκτήτη θεωρώντας ότι τους έφερε «φουσκωμένο» λογαριασμό! Ακολούθησε σύρραξη, από την οποία βγήκε τραυματισμένος ένας αστυνομικός που κλήθηκε να επέμβει!

Το επεισόδιο συνέβη προχωρημένα ξημερώματα, όταν οι δυο πελάτες που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό και διαπληκτίστηκαν με τον επιχειρηματία και τους υπαλλήλους. Στο club επικράτησε πανικός, καθώς παρενέβησαν άλλοι θαμώνες για να τους χωρίσουν και δεν άργησαν να φτάσουν αστυνομικοί του Α’ τμήματος Αγρινίου, οι οποίοι προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη.

Όμως, η συμπλοκή είχε γενικευτεί και πάνω στον καυγά ο ένας από τους νεαρούς έσπρωξε και χτύπησε τον αστυνομικό προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι! Οι υπόλοιποι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με τον δεύτερο… καυγατζή, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τον συνάδελφό τους που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Όμως, και στο νοσοκομείο Αγρινίου έπεσε… ξύλο με πρωταγωνιστή ένα νεαρό εξαρτημένο από τα ναρκωτικά, ο οποίος εισέβαλε τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αναζητώντας σύριγγα. Όταν ένας ειδικευόμενος γιατρός προσπάθησε να τον απομακρύνει, του επιτέθηκε και τον χτύπησε! Την ίδια… τύχη είχε και ένας τραυματιοφορέας που προσπάθησε να βοηθήσει τον γιατρό! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook