Χωρίς αποτέλεσμα ήταν για τον Α.Ο. Χανιά η πρωινή συνάντηση μελών του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Λαγομιτζή, με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων παρουσίασε στην "μπλε" ΠΑΕ ένα έγγραφο της Super League που έχει σταλεί προς την ΠΑΕ Πλατανιάς και με το οποίο ξεκαθαρίζεται ότι σε γήπεδο που χρησιμοποιεί ομάδα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Ελλάδος δεν μπορεί να αγωνιστεί άλλη ομάδα επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατηγορίας, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και έπειτα από έγγραφη άδεια της διοργανώτριας αρχής. 

Ο πρόεδρος της χανιώτικης ΠΑΕ, κ. Λαγομιτζής, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ιστορική ομάδα των Χανίων θα πρέπει να αγωνίζεται στο καλύτερο γήπεδο της πόλης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τα Περιβόλια, ζητώντας από το Δήμο Χανίων να εκφράσει τη βούλησή του για την χρησιμοποίηση των Περιβολίων και από τον ΑΟΧ, ώστε στη συνέχεια να πραγματοποιήσει η ομάδα τις απαιτούμενες διαδικασίες προς τη διοργανώτρια αρχή για εξασφάλιση άδειας χρήσης του γηπέδου. 

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για τα αθλητικά, Δημήτρης Λειψάκης τόνισε ότι υπάρχει θέληση από τη δημοτική αρχή για χρησιμοποίηση του γηπέδου και από τον ΑΟΧ, αλλά το έγγραφο της Super League δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Η πρόταση του Δήμου αφορούσε τη χρησιμοποίηση ενός από τα 8 άλλα γήπεδα, που βρίσκονται στα όρια του, αλλά από τον ΑΟΧ τονίστηκε ότι για τη βιωσιμότητα της ομάδας δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της.