Τη γιάφκα που ο Θεοφίλου και η παρέα του κρύβουν οπλισμό της οργάνωσης, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Αν και οι αναλύσεις των ειδικών της Αντιτρομοκρατικής λένε πως το πιο πιθανό είναι οι ληστές να ξεφορτώθηκαν τα δύο εννιάρια Glock που δολοφόνησαν τον οδηγό ταξί Δημήτριο Μίχα, θεωρούν βέβαιο ότι διαθέτουν και άλλα όπλα τα οποία είναι «καθαρά». Εκεί ενδεχομένως να είναι κρυμμένα και τα περίπου 60.000 ευρώ που «απαλλοτρίωσαν» από την Alpha Bank στη Νάουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι το διαμέρισμα – γιάφκα να μη βρίσκεται στην Αττική και αυτό γιατί ο φερόμενος ως αρχηγός του συγκεκριμένου «πυρήνα», όταν ερχόταν στην Αθήνα έμενε σε ξενοδοχεία του Μοναστηρακίου και του Κεραμεικού γεγονός που σημαίνει πως δεν υπήρχε διαμέρισμα για να φιλοξενηθεί ο ίδιος ή τα υπόλοιπα μέλη.

Θεωρούν επίσης βέβαιο ότι τουλάχιστον δύο από τα επτά κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον 29χρονο Θεολόγο ανοίγουν τη γιάφκα.

Τα ευρήματα στο αποστειρωμένο διαμέρισμα της Λαμίας

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ από την ανάλυση των ευρημάτων στη γκαρσονιέρα της οδού Τυμφρηστού της Λαμίας. Η εικόνα που αντίκρισαν στο διαμέρισμα όπου τα πάντα ήταν καθαρά, τακτοποιημένα και αποστειρωμένα δεν τους κάνει να ελπίζουν σε πολλά. Μόνο αν καταφέρουν να βρουν κάτι από τα σβησμένα αρχεία του λαπ τοπ του 29χρονου.

Στο τελευταίο στάδιο βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων τριών νεαρών που συμμετείχαν στη ληστεία της Πάρου. Οι πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να γνωρίζουν ποιοι είναι, αλλά να μην ξέρουν που βρίσκονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συλληφθούν άμεσα ή να μείνουν για καιρό καταζητούμενοι όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλα μέλη της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook