Μπορεί το Google+, η πλατφόρμα social media δηλαδή της Google, να έχει πάμπολλες λειτουργίες αλλά σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα είναι τα Google Hangouts. Πρόκειται για τη λειτουργία τηλεδιάσκεψης με την οποία μέχρι 10 άτομα μπορούσαν πολύ άνετα να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

Προκειμένου όμως η Google να την αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο δημιούργησε το Hangouts on Air. Το Hangouts on Air είναι η δυνατότητα broadcasting. Η δυνατότητα δηλαδή να μεταδόσεις ζωντανά τη συνομιλία σου σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι πρόσφατα βέβαια η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη στην Ελλάδα. Ευτυχώς όμως η εταιρεία την έκανε πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας!

Πια, μέσω των Hangouts On Air οι Έλληνες χρήστες του Google+ θα μπορούν να:

– Μεταδώσουν live όποιο περιεχόμενο επιθυμούν. Επιλέγοντας τη ρύθμιση «Enable Hangouts On Air», ο χρήστης μπορεί να μεταδώσει το δικό του live hangout -από το Google+ stream- στο YouTube κανάλι του ή στην ιστοσελίδα του, σε ολόκληρο τον κόσμο. Όχι μόνο τηλεδιασκέψεις βέβαια αλλά και ειδήσεις, ρεπορτάζ καθώς και webinars.

– Δουν πόσους θεατές έχουν. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει μέσα στο hangout πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή.

– Μαγνητοσκοπήσουν και να μοιραστούν. Όταν ο χρήστης είναι off air, το video που έχει εγγραφεί ανεβαίνει στο YouTube κανάλι του χρήστη όπως και στο αρχικό Google+ post του. Με αυτό τον τρόπο είναι ευκολότερο να μοιραστεί κανείς και να συζητήσει την «εκπομπή» του, μετά το τέλος της μετάδοσής της.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook