Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, Νικόλαου Λαγομιτζή, φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της χανιώτικης ομάδας και αφορά το θέμα του γηπέδου Περιβολίων.
Αναλυτικά:
\”Σήμερα το πρωί (σ.σ. 21/8) στη συνάντηση με το Δήμαρχο Χανίων και τους αρμόδιους αντιδημάρχους παίχτηκε μια ακόμα πράξη της προδιαγεγραμμένης (;) έξωσης της ομάδας της πόλης, του ιστορικού Α.Ο. ΧΑΝΙΑ από το σπίτι του, από το γήπεδο των Περιβολίων. 

Ίσως ηθελημένα, ίσως λόγω άγνοιας, σίγουρα ομως λόγω σειράς ενεργειών που σαφώς δε συνιστούν φίλιες προς τον Α.Ο.Χ., ο ιστορικός σπρώχνεται στην απαξίωση και την ανυποληψία. 
Ενώ τόσο καιρό διαβεβαίωναν ότι ο Α.Ο.Χ. θα αγωνιστεί στα Περιβόλια και μάλιστα υπόσχονταν διατήρηση των πινακίδων, διαχείριση του κυλικείου κτλ, σήμερα μας ανακοίνωσαν ότι αδυνατούν να μας παράσχουν την μέχρι πρότινος έδρα λόγω σχετικού κωλύματος που προβάλλει η Super League. 
Την ίδια στιγμή μας πρότειναν να αγωνιστούμε είτε στο Εθνικό Στάδιο, το οποίο έχει δια γυμνού οφθαλμού σοβαρά προβλήματα στις εγκαταστάσεις κτλ, είτε στα Νεροκούρου, το οποίο το αφήνουμε στην κρίση του οποιουδήποτε νοήμονος φιλάθλου και πολίτη.
Φρόντισαν με λίγα λόγια να μας πετάξουν τότε σκόνη στα μάτια και τώρα μας πετούν ψαροκόκκαλο. 
Κι όλα αυτά στην πρώτη Ομάδα του Δήμου Χανίων, στον Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. 
Αναρωτιόμαστε όμως: α) γιατί ο κος Δήμαρχος και οι συν αυτώ δεν φρόντισαν ΠΡΙΝ προβούν στις συμφωνίες με τον όμορο δήμο Πλατανιά και το φίλιο σωματείο της περιοχής να διασφαλίσουν αξιοπρεπές και αντίστοιχο της ιστορίας του, γήπεδο στον Α.Ο.Χ.;
β) γιατί δεν απηύθυναν ερώτημα στη super league για το αν μπορούν να παίξουν οι δυο ομάδες, η τοπική και ο φιλοξενούμενος ΑΟΠ, στο ίδιο γήπεδο ΠΡΙΝ;
γ) γιατί δε φρόντισαν να εκπονήσουν ένα plan B ώστε σε περίπτωση αρνητικής απαντήσεως από τη super league να είναι ήδη έτοιμο ένα αξιοπρεπές γήπεδο για τον Α.Ο.Χ.;
Είναι όλα αυτά ατυχείς συμπτώσεις ή προσχεδιασμένες ενέργειες;
Θέλουμε να πιστεύουμε το πρώτο. 
Καλούμε συνεπώς τον πρώτο πολίτη των Χανίων να πράξει το αυτονόητο εδώ που έφτασαν τα πράγματα: να προβεί σε ρητή και κατηγορηματική δήλωση ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα της Πόλης των Χανίων να παίξει στο καλύτερο γήπεδο των Χανίων. 
Καλούμε το φίλιο σωματείο, τον ΑΟΠ, να προβεί σε διαβήματα προς τη super league και να πράξει ό,τι πρέπει ώστε και ο Α.Ο.Χ. να παίξει στα Περιβόλια, ανταποδίδοντας στοιχειωδώς τη φιλοξενία που η Πόλη των Χανίων επιφυλάσσει στον Πλατανιά. 
Καλούμε δε όλη τη φίλαθλη κοινότητα, τη μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Χ., όλους τους παράγοντες της ομάδας, παλιούς και νέους, τους μετόχους, όλους όσους αγαπάνε τον ιστορικό να συστρατευτουμε στον κοινό αγώνα για τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας και του κύρους του Α.Ο.Χ. 
Καλούμε όλους τους πολίτες, γονείς, εφήβους, παιδιά να ενδυναμώσουν τον Α.Ο.Χ., την ομάδα των Χανιωτών νεαρών και μη παικτών. Την ομάδα σας. 
Είναι αγωνας επιβίωσης. Είναι αγώνας καλός. 
Όλοι μαζί για τη δικαίωση του ιστορικού.
Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ
Νικόλαος Λαγομιτζής\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook