Ανακοίνωση για το θέμα του γηπέδου Περιβολίων και τη συνάντηση στο Δήμο Χανίων εξέδωσαν οι \”Blue Boys\”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στους κόλπους των φιλάθλων του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, (όχι μόνο εμας των οργανωμένων, αλλά και απλών φιλάθλων καθώς γίναμε δέκτες πολλών σχολίων) απο τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η \”έξωση\” απο το γήπεδο των Περιβολίων απο το Δήμο Χανίων παρουσιάζοντας  μας ένα έγγραφο (που σας εξυπηρετεί, \”λύνοντας\” σας τα χέρια), καθώς σας βοηθάει στο να μας πετάξετε ΕΞΩ απο τα Περιβόλια!! Και ερωτούμε κ.Δήμαρχε και οι συν αυτώ, γιατί το έγγραφο με ημερομηνία 8/8 παρουσιάστηκε σήμερα σε εμάς? Σήμερα το λάβατε ή μήπως χθες??

 
          Θέλετε να βοηθήσετε όπως λέτε? Άν οντως θελετε να βοηθήσετε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια θα λέγατε : \”Κύριοι μην ανησυχείτε θα στηριχτούμε στο δεδικασμένο της υπόθεσης Δόξας Δραμας-Ηρακλή, ομάδων Super League και Football League 2 αντίστοιχα που αγωνίστηκαν και οι δύο για μια ολόκληρη χρονιά στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσ/νίκης!!
 
          Στην ίδια πόλη ζούμε, εδω ψηφίζουμε και απαιτούμε να παίζουμε στο καλύτερο γήπεδο της πόλης που να είναι και αντάξιο της ιστορίας του ΑΟΧ και του κόσμου του, και οχι σε αυτά τα γηπεδάκια που μας προτείνετε!
 
 
            ΤΟ Δ.Σ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook