Αυλαία έπεσε στη διοργάνωση του 2ου junior &  2ου παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Τα πρωταθλήματα διοργανώθηκαν από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και πραγματοποιήθηκαν από τις 21 Ιουνίου έως και τις 17 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο 8Χ8 στο Αρκαλοχώρι.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα πρωταθλήματα, καθώς ξεπέρασαν τα 120. Ανάμεσά τους υπήρχαν και παιδιά που γνωρίστηκαν πρώτη φορά με το άθλημα του ποδοσφαίρου και μυήθηκαν στα μυστικά της μπάλας. Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. ευχαριστούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουν το ραντεβού μαζί τους το επόμενο καλοκαίρι.

Αποτελέσματα:

 Στο junior πρωτάθλημα στο μεγάλο τελικό η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ κέρδισε την ομάδα του ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑ και κατέκτησε το τουρνουά, και στο μικρό τελικό η ομάδα του ΟΦΑ κέρδισε την ομάδα της ΜΠΑΡΤΣΑ. Έτσι η κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:

1.ΕΝΩΣΗ

2.ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

3.ΟΦΑ

4.ΜΠΑΡΤΣΑ

 Στο παιδικό πρωτάθλημα στο μεγάλο τελικό η ομάδα των ΣΑΛΙΑΡΗΔΩΝ κέρδισε την ομάδα των ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ και κατέκτησε το τουρνουά και στο μικρό τελικό η ομάδα DEL MONDO κέρδισε την ομάδα των  ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ. Έτσι η κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:

1.ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ

2.ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ

3.DEL MONDO

4.ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook