Σε καλό στάδιο δείχνει να βρίσκεται ο Α.Ο. Χανιά, αν και ακόμα είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.
Το συγκρότημα του Τάκη Διακάκη επικράτησε σε δυνατό φιλικό παιχνίδι με 2-1 του Κισσαμικού, που με τη σειρά του προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Δ\’ Εθνικής. 
Το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία και ήταν καλύτερο, κυρίως στο α\’ ημίχρονο.
Εκεί έδειξε την ποιότητά του ο Μποχώνης, που δημιούργησε στην ουσία και τα 2 γκολ, ενώ παράλληλα πολύ καλά στοιχεία με σωστές και καίριες τοποθετήσεις παρουσίασε ο Ψυχουντάκης, που δεν άφησε τον Δρακάκη να γίνει απειλητικός. 
Στο 20\’ ο Παπαδάκης, που δείχνει ακόμα πιο ώριμος ποδοσφαιρικά από πέρσι, άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Μποχώνη, ο οποίος είχε δεχθεί την πάσα με το τακουνάκι από τον Γωνιωτάκη. 
Στο 33\’ ο \”Γώνιω\”, που δείχνει αρκετά \”φρέσκος\”, έφυγε στην πλάτη της άμυνας (\”φώναξαν\” για οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι) και \”νίκησε\” τον Βλαχάκη για το 2-0.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, με τον Κισσαμικό να μειώνει τελικά το σκορ στο 80\’ με τον νεαρό Λευτέρη Κομπογεννητάκη, που έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Πολύ καλός ήταν στο β\’ μέρος και ο 16χρονος Σταθινάκης, ενώ καλές ενέργειες είχε και ο Ταταράκης.

Για τον ΑΟΧ σε όλο το φιλικό αγωνίστηκε ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ κάτω από τα δοκάρια, που έδειξε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Καλογεράκη. 

Α.Ο. Χανιά (Τάκης Διακάκης): Ξενοδόχοφ, Κορτσινίδης (46\’ Ζντράβκοβιτς), Μποχώνης (46\’ Λιονάκης), Ψυχουντάκης (46\’ Καρβουνιάρης), Τάντσης (46\’ Σάμπα), Βουρβαχάκης (46\’ Κατάκης), Καμπλιώνης (46\’ Σταθινάκης), Τζανάκης (46\’ Ταταράκης, 68\’ Καλπάκης), Παπαδάκης (46\’ Μποτωνάκης), Γωνιωτάκης (46\’ Ψαράκης), Ιωαννίδης (46\’ Αντ. Γαλανάκης, 79\’ Κουμπρίγιας).

Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης (46\’ Συροκάκης), Ντεντάκης (46\’ Παπακαστρήσιος), Τσεσμελής (46\’ Δαμανάκης), Μουρκάκης (46\’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Κουρινάκης (64\’ Σταυρακάκης), Κουλάκης (46\’ Μπαγλατζής), Περράκης (46\’ Κ. Γαλανάκης), Χατζηλιόντας (46\’ Τουλουπάκης), Σαλταπίδας (46\’ Λευτ. Κομπογεννητάκης, 86\’ Σεϊτανίδης), Δρακάκης (46\’ Σουχλάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook